KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Karnawałowy "Bal w Koronie"

Nie ma się co oszukiwać - nasze całe życie kręci się ciągle wokół korony. Więc, żeby nie kojarzyła się ona nam tylko z lękiem i kłopotami - organizujemy "Karnawałowy Bal w Koronie". Bal odbędzie się dnia 3 lutego (w środę) przed obiadem. Każda grupa będzie bawiła się w osobnej sali ze swoim nauczycielem. Będą tańce, zabawy oraz koncert online. Czeka Was także wiele konkursów, a najważniejszy z nich to KONKURS NA KORONĘ wykonaną w domu samodzielnie przez dziecko lub wspólnie z rodzicami, więc oprócz karnawałowego przebrania przynieście koniecznie taką koronę. 

Sprawy organizacyjne:

  • Przebranie dla dziecka prosimy przynosić do dnia 29 stycznia (piątek), ponieważ powinno ono przejść tzw. kwarantannę.
  • Przed przyniesieniem do przedszkola, strój wypożyczony lub kupiony, powinien być wyprany. 
  • Mile widziane stroje własnej produkcji :)