KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Aktualności

Wesołych wakacji

Radosnych, beztroskich, ale przede wszystkim bezpiecznych wakacji. Wiele słonecznych dni spędzonych na łonie natury.

ODWOŁANE Zebranie dla rodziców dzieci, które będą uczęszczać do grupy I w roku szkolnym 2020/2021

Informujemy, iż ze względów bezpieczeństwa planowane na 25 czerwca zebranie Rodziców dzieci nowoprzyjętych zostało ODWOŁANE. W zakładce Rekrutacja znajdują się ważne materiały do zapoznania się oraz terminy dni adaptacyjnych.PROSIMY ŚLEDZIĆ EWENTUALNE ZMIANY.

Dyżury naszej pani Psycholog Aleksandry Litwińskiej w Poradni Psychologiczno - Pedagogicznej nr 1 po naciśnięciu na tytuł tego newsa.

W wakacje nasze przedszkole będzie czynne w następujących dniach: 1 - 10 lipca oraz 31 lipca - 31 sierpnia 2020 roku.

W rodzinach, w których istnieje uzasadnione podejrzenie wystąpienia zagrożenia dobra, życia lub zdrowia dzieci, należy zwrócić się o pomoc do np. funkcjonariuszy policji, którzy zweryfikują sytuację tych rodzin. W zakładce Dla Rodziców/Chronimy dzieci znajduje się wykaz instytucji pomocowych...

Kartka dla medyka

Dołącz do Ogólnopolskiej AKCJI„KARTKA DLA MEDYKA”oraz„SERCE DLA MEDYKA”Zachęcamy do publikowania zdjęć prac dzieci, pod postem na naszym funpage na FB lub wysyłanie na naszego przedszkolnego maila z dopiskiem #kartka dla medyka, #serce dla medyka.Prace dzieci powinny być podpisane tylko i...

Rodzice, którzy korzystali z dofinansowania posiłków dzieci w przedszkolu w obecnej sytuacji zamknięcia placówki, mają możliwość przyznania na ten okres pomocy dziecku i jego rodzinie w formie świadczenia pieniężnego na zakup posiłku lub żywności bądź świadczenia rzeczowego w postaci produkt&oacute...

Ekologiczne dzieciaki

Czy chcecie ocalić naszą planetę? Czy braliście udział w pierwszym październikowym zadaniu? Jeśli nie, to serdecznie zachęcamy do wspólnej ekologicznej aktywności. Bo dbanie o Ziemię jest nierozerwalnie związana z przyszłością naszych dzieci. Szczegóły w zakładce O NAS/PROJEKTY punkt 2....

Zdobyliśmy Certyfikat Chronimy Dzieci

Szeroko pojęte bezpieczeństwo naszych podopiecznych bardzo leży nam na sercu, dlatego też zdobyliśmy Certyfikat "Chronimy dzieci". Bliższe informacje w zakładce Chronimy Dzieci....

Dobra nauczycielka przedszkola wpływ na pokolenia

Nowy ciekawy artykuł w zakładce Dla rodziców/poczytaj....