KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Aktualności

Paka dla uszaka - podsumowanie

Podsumowanie akcji na rzecz Stowarzyszenia Pomocy Królikom „Uszate Serca Warszawy” Serdecznie dziękujemy wszystkim dzieciom i rodzicom, którzy wzięli udział w naszej Wielkanocnej akcji „Paka dla uszaka”. Bardzo cieszymy się, że tak chętnie i licznie wzięli Państwo w niej udział. ...

Opieka wakacyjna w naszym przedszkolu

Rodzice naszych przedszkolaków, którzy chcą, aby ich dziecko uczęszczało w wakacje do przedszkola zobowiązani są do 1 marca 2021 wypełnić i dostarczyć do przedszkola Deklarację opieki wakacyjnej. Na czas wakacji nie będzie można zapisać dzieci do innych przedszkoli.

Przerwa wakacyjna

W okresie wakacyjnym przedszkole będzie zamknięte od 27.07.2021 do 13.08.2021. W pozostałych dniach będzie czynne dla naszych przedszkolaków. W czasie wakacji nie ma możliwości zapisać dziecka do innych przedszkoli....

Podziękowania od Domu Pomocy Społecznej

Serdecznie dziękujemy za Wasze wielkie serca, dzięki którym pensjonariusze i pracownicy Domu Pomocy Społecznej mogli poczuć w te święta trochę radości, szczególnie w tak trudnym dla nich czasie. Otrzymaliśmy od nich życzenia dla wszystkich Państwa, w które mogą Państwo zobaczyć poniżej.   ...

Przedszkole przystępuje do projektu edukacyjnego Przez śmiech do wiedzy - Pokonaj wirusa! Fundacji Dr Clown oraz Wesołego Uniwersytetu. Dokładniejsze informacje na plakacie po naciśnięciu tytułu tego newsa.

Serdecznie dziękujemy rodzicom Lidii i Jagody z gr. I oraz Wincentego z gr. II za to, że poświęciły swój weekend na upiększanie naszego przedszkola malując nasz mural na placu zabaw. Dziękujemy!!! A że ten obraz jest spory, teraz nasza kolej, żeby go dokończyć. : )...

Ze względu na zmianę organizacji pracy naszej placówki od 1.09.2020 przedszkole będzie czynne w godzinach od 7.00 do 17.00....

W rodzinach, w których istnieje uzasadnione podejrzenie wystąpienia zagrożenia dobra, życia lub zdrowia dzieci, należy zwrócić się o pomoc do np. funkcjonariuszy policji, którzy zweryfikują sytuację tych rodzin. W zakładce Dla Rodziców/Chronimy dzieci znajduje się wykaz instytucji pomocowy...

Zdobyliśmy Certyfikat Chronimy Dzieci

Szeroko pojęte bezpieczeństwo naszych podopiecznych bardzo leży nam na sercu, dlatego też zdobyliśmy Certyfikat "Chronimy dzieci" . Bliższe informacje w zakładce Chronimy Dzieci ....

Dobra nauczycielka przedszkola wpływ na pokolenia

Nowy ciekawy artykuł w zakładce Dla rodziców/poczytaj....