KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Aktualności

Ważne! Zdjęcia z Mikołajem

W poniedziałek rano (16 grudnia) będą robione zdjęcia z Mikołajem. Prosimy przyprowadzić dzieci do godz. 8.30.

Zapraszamy na spotkanie świąteczne

Niedługo będziemy świętować przedszkolną Wigilię, na którą serdecznie zapraszamy. Szczegóły po kliknięciu na tytuł tego newsa oraz w zakładce dla Rodziców.

Akcja charytatywna "OD JUNIORA DLA SENIORA"

Święta Bożego Narodzenia to jednak szczególny czas, który wymaga szczególnych działań. Będziemy wdzięczni za włączenie się w akcję, która w tym roku nosi tytuł „Od Juniora dla Seniora”. Wystarczy, aby każdy z Państwa zabrał z choinki, znajdującej się przy wejściu do przedszkola, ...

Cała Polska Czyta dzieciom - Magiczna moc bajek i nie tylko...

Na pewno nie musimy nikogo przekonywać, że czytanie dzieciom ma magiczną moc. I nie tylko czytanie bajek. Jest tyle wartościowych i mądrych książek dla dzieci, które dają młodym czytelnikom i słuchaczom : ) wiele radości. Wprowadzają naszych milusińskich w piękny, ale czasami dziwny i skomplikowany świat...Bardz...

Ekologiczne dzieciaki

Czy chcecie ocalić naszą planetę? Czy braliście udział w pierwszym październikowym zadaniu? Jeśli nie, to serdecznie zachęcamy do wspólnej ekologicznej aktywności. Bo dbanie o Ziemię jest nierozerwalnie związana z przyszłością naszych dzieci. Szczegóły w zakładce O NAS/PROJEKTY punkt 2....

Zdobyliśmy Certyfikat Chronimy Dzieci

Szeroko pojęte bezpieczeństwo naszych podopiecznych bardzo leży nam na sercu, dlatego też zdobyliśmy Certyfikat "Chronimy dzieci". Bliższe informacje w zakładce Chronimy Dzieci....

Dobra nauczycielka przedszkola wpływ na pokolenia

Nowy ciekawy artykuł w zakładce Dla rodziców/poczytaj....

Projekt UE Wesołe Przedszkole

Projekt współfinansowany przez Unię Europejską ze środków Europejskiego Funduszu Społecznego w ramach Regionalnego Programu Operacyjnego Województwa Mazowieckiego na lata 2014-2020.Celem projektu jest wzrost jakości edukacji poprzez:dostosowanie do potrzeb dzieci niepełnosprawnych miejsc...