KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Rada Rodziców

SKŁAD RADY RODZICÓW W ROKU SZKOLNYM 2019/2020:

Prezydium:

Przewodnicząca Rady Rodziców: Pani Katarzyna Barabasz (Gr. IV i II)

Sekretarz-protokolant: Olga Kruk (Gr. III) 

Skarbnik: Pani Magdalena Drzewińska (Gr. IV)

Komisja rewizyjna: 

Przewodnicząca: Pani Małgorzata Choszcz (Gr.I)

Członek: Pani  Olga Kruk (Gr.III)

W roku szkolnym 2014/2015 Rada Rodziców zamieściła SKRZYNKĘ KONTAKTÓW Z RODZICAMI, która jest wywieszona obok tablicy Rady Rodziców w szatni przedszkolnej.

Jeśli chcecie Państwo przedyskutować jakieś sprawy, macie pomysły lub wnioski lub chcecie rozwiązać ewentualne problemy - prosimy o zamieszczanie informacji w powyższej skrzynce. 


Regulamin Rady Rodziców


DOBROWOLNA WPŁATA NA RADĘ RODZICÓW zgodnie z deklaracją.

numer konta Rady Rodziców - 32 2030 0045 1110 0000 0217 2620