KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Jak pracujemy

"Wiślana Kropelka" zaprasza od poniedziałku do piątku w godzinach 7.00 - 18.00. 

Rano w godzinach 7.00 - 8.00 wszystkie dzieci przebywają w sali grupy Kropelek. Po południu w godz. 16.00 - 17.00 grupa Kropelek i Raczków bawią się razem w sali maluszków, a od godz. 17.00 wszystkie dzieci spędzają czas w sali Żółwików. Jak jest odpowiednia pogoda, przedszkolaki po południu bawią się w ogródku przedszkolnym.

  • Dzieci korzystające ze śniadania prosimy przyprowadzać do godziny 8.20, ponieważ o 8.30 jest śniadanie.
  • Dzieci nie korzystające ze śniadania prosimy przyprowadzać do godziny 9.00, ponieważ zaraz po śniadaniu rozpoczynają się zajęcia dydaktyczne.
  • W nagłych przypadkach prosimy o telefoniczne poinformowanie nauczycieli do godziny 9.00 o spóźnieniu lub nieobecności dziecka.