KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Raczki

 sala Raczków - kącik zajęć edukacyjnych, biblioteczka     sala Raczków - stoliki

 jadalnia Raczków     łazienka Raczków      

GRUPA II - RACZKI sala nr 4

Grupa posiada oddzielną jadalnię.

Godziny pracy:
  • W godzinach od 7.00 do 8.00 dzieci spotykają w sali maluszków pod opieką nauczycielek z grupy III. W godzinach 8.00 - 15.30 przebywają w swojej sali ze swoimi paniami, a od godz. 15.30 do 17.00 bawią się wspólnie z dziećmi z grupy kropelek pod opieką swoich nauczycielek.
Nauczycielki:
  • Agata Hanula
  • Aneta Macander
Pomoc nauczyciela
  • pani woźna Małgosia (od listopada)
  • pani woźna Ula 
Dni otwarte dla rodziców:
  • 30.09.10 Agata godz. 16.10
  • 28.10.20 Aneta godz. 17.10
  • 25.11.20 Agata godz. 16.10
  • 21.12.20 Aneta godz. 17.10
  • 13.01.21 Agata godz. 16.10
  • 24.02.21 Aneta godz. 17.10
  • 24.03.21 Agata godz. 16.10
  • 28.04.21 Aneta godz. 17.10
  • 19.05.21 Agata godz. 16.10
  • 16.06.21 Aneta godz. 17.10

Rodziców zainteresowanych spotkaniem, prosimy o wcześniejsze umówienie się z nauczycielem.

PLAN PRACY NA KWIECIEŃ 2021 dla Raczków

 Tematy kompleksowe: Dbamy o naszą planetę. Tajemnice książek.   Cele wychowawczo-dydaktyczne: Rozwijanie u dzieci spostrzegawczości i koncentracji uwagi. Rozwijanie umiejętności orientowania się w przestrzeni i w schemacie własnego ciała. Zachęcanie dzieci do aktywnego spędzania c...

MARZEC 2021

16.04.2021
MARZEC 2021

MARZEC 2021

16.04.2021

Co robiliśmy w marcu? W pierwszym tygodniu rozmawialiśmy o nadchodzącej wiośnie. Dzieci poznały piosenkę „Gdzie się chowa zima?” i dowiedziały się, jakie zmiany zachodzą w przyrodzie podczas przedwiośnia. Obserwowaliśmy zjawiska pogodowe. Dzieci uczyły się dopasowywać nazwy do odpowiednich symboli i dowie...