KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Raczki

 sala Raczków     sala raczki

 jadalnia Raczków     łazienka Raczków      

GRUPA II - RACZKI sala nr 4

Grupa posiada oddzielną jadalnię.

Godziny pracy:

  • 8.00 - 17.00 (w pozostałych godzinach pracy przedszkola dzieci przebywają wspólnie z grupą I "Kropelek" oraz " z grupą IV "Żółwików")

Nauczycielki:

  • Marta Łyżwińska

Pomoc nauczyciela

  • pani woźna Agnieszka

Dni otwarte dla rodziców:

  • 2.10.2019 godz. 16:00 – p. Marta Łyżwińska
  • 4.11.2019 godz. 17:00 – p. Katarzyna Poterek
  • 4.12.2019 godz. 16:00 – p. Marta Łyżwińska
  • 13.01.2020 godz. 17:00 – p. Katarzyna Poterek
  • 5.02.2020 godz. 16:00 – p. Marta Łyżwińska
  • 9.03.2020 godz. 17:00 – p. Katarzyna Poterek
  • 1.04.2020 godz. 16:00 – p. Marta Łyżwińska
  • 4.05.2020 godz. 17:00 – p. Marta Łyżwińska
  • 3.06.2020 godz. 16:00 – p. Marta Łyżwińska

Rodziców zainteresowanych spotkaniem, prosimy o wcześniejsze umówienie się z nauczycielem.

 

KWIECIEŃ 2020

16.04.2020
KWIECIEŃ 2020

KWIECIEŃ 2020

16.04.2020

Kwiecień jest bardzo nietypowy. Nasze życie przedszkolne przeniosło się do domów. Nauczyciele z zapałem starają się dostarczyć drogą mailową dzieciom i rodzicom ciekawe propozycje zajęć i zabaw zgodnych z realizowanymi planami w ramach podstawy programowej wychowania przedszkolnego. Mam nadzieję, że te propozycj...

MARZEC 2020

31.03.2020
MARZEC 2020

MARZEC 2020

31.03.2020

W marcu zaczęliśmy poszukiwania wiosny i na placu zabaw znaleźliśmy maleńkie zawiązki kwiatków na krzaku pigwy. Szaleliśmy także na zajęciach tanecznych i w dalszym ciągu uczyliśmy się programowania na dywanie.Przeżyliśmy także przygodę w starej Warszawie – podczas koncertu o takim tytule poznaliśmy warsz...