KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Raczki

 sala Raczków     sala raczki

 jadalnia Raczków     łazienka Raczków      

GRUPA II - RACZKI sala nr 4

Grupa posiada oddzielną jadalnię.

Godziny pracy:

  • 8.00 - 17.00 (w pozostałych godzinach pracy przedszkola dzieci przebywają wspólnie z grupą I "Kropelek" oraz " z grupą IV "Żółwików")

Nauczycielki:

  • Marta Łyżwińska
  • Katarzyna Poterek

Pomoc nauczyciela

  • pani woźna Agnieszka

Dni otwarte dla rodziców:

  • 2.10.2019 godz. 16:00 – p. Marta Łyżwińska
  • 4.11.2019 godz. 17:00 – p. Katarzyna Poterek
  • 4.12.2019 godz. 16:00 – p. Marta Łyżwińska
  • 13.01.2020 godz. 17:00 – p. Katarzyna Poterek
  • 5.02.2020 godz. 16:00 – p. Marta Łyżwińska
  • 9.03.2020 godz. 17:00 – p. Katarzyna Poterek
  • 1.04.2020 godz. 16:00 – p. Marta Łyżwińska
  • 4.05.2020 godz. 17:00 – p. Katarzyna Poterek
  • 3.06.2020 godz. 16:00 – p. Marta Łyżwińska

Rodziców zainteresowanych spotkaniem, prosimy o wcześniejsze umówienie się z nauczycielem.

 

GRUDZIEŃ 2019

15.01.2020
GRUDZIEŃ 2019

GRUDZIEŃ 2019

15.01.2020

Na początku grudnia wspólnie z Paniami ubraliśmy przepiękną choinkę, która miała stanowić dekoracje na najbliższe dni. Ponadto wykonywaliśmy cudne ozdoby na warsztatach świątecznych tj. bombki i choinki ślicznie ozdobione gwiazdeczkami, sznureczkami i pomponikami.6 grudnia rano w naszym przedszkolu spotk...

LISTOPAD 2019

13.12.2019
LISTOPAD 2019

LISTOPAD 2019

13.12.2019

Mimo, że listopad jest dosyć ponurym miesiącem, my spędziliśmy go bardzo ciekawie.W przedszkolu robiliśmy dużo ciekawych rzeczy. Doskonaliliśmy umiejętność liczenia i uczyliśmy się cyfr przy pomocy wiatraka matematycznego oraz różnych zabaw.Razem z rodzicami braliśmy udział w projekcie „Ekologiczne dziec...